2024. május 23., Dezső

Eger ügye

#egri vízilabda klub #eger se #eszterházy sc

A védett szurkolók előtt kinyílnak a kapuk Egerben, a focirajongók ingyen mehetnek meccsre

2021.05.01. 12:06

Az Eger SE hátralévő meccseire ingyen ülhetnek be a nézők.

A 4 milliós átoltottságot követő nyitás többek között azt jelenti, hogy újra lehet meccsekre is járni, bár egyelőre csak védettségi igazolvánnyal. A Tigra-ZF-Eger férfi csapatának Szeged elleni, szombat déltől kezdődött meccsére már beengedhették a nézőket a Bitskey Aladár Uszodába, és este 18 órától a Kecskeméti NKSE csapatát fogadó Eszterházy SC női kéziseinek szintén lehet a helyszínen szurkolni a Leányka úton.

 

Az Eger SE vasárnap a Balassagyarmati VSE együttesét látja vendégül az NB III. keleti csoportjának 33. fordulójában a Szentmarjay Tibor stadionban,  és a csapat operatív vezetője, Harmati Péter a heol.hu-nak úgy nyilatkoztott:

A zárt kapus meccseken eleve kevesebb biztonsági emberre volt szükségünk, úgyhogy most visszaállunk arra, ami előtte volt. Vagyis, ugyanúgy elkülönítjük a hazai és a vendég szurkolókat, a beléptetésnél pedig a jogszabályoknak megfelelően megnézzük, hogy az illető rendelkezik-e védettségi igazolvánnyal vagy sem. Nagyon örülünk, hogy végre lehetnek nézők, ezért úgy döntöttünk, hogy a hátralévő meccsekre a nézők ingyen mehetnek be. Nemcsak a gyerekek, hanem mindenki

Harmati szerint egyelőre nehéz megbecsülni, mennyien lesznek az egriek meccsén, ez nagyban függ az időjárástól is. Mint mondta, sok idős egri szurkoló van, akik esetleg még tarthatnak a vírustól. Azt mondta, hogy nagyjából tíz-húsz vendégszurkolóra számítanak.

 

(Indexkép forrása: Eger SE Facebook-oldala)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló