2021. június 20., Rafael

Eger ügye

#eger #forgalomkorlátozás #egészségház utca #útlezárás #klapka györgy utca

Ne feledje: szerdán kezdődik a kéthetes lezárás az egri Klapka György utcában

Barna Benedek 2021.05.11. 17:50

Várhatóan május végéig tart a forgalomkorlátozás.

Portálunk is beszámolt róla, hogy az Egészségház utcai csapadékcsatornával kapcsolatos munkálatok miatt lezárják a Klapka György utcát az Eger-patak hídnál, az Egészségház utca vonalában a Frank Tivadar utca felé (a teljes Klapka utca tehát nem lesz lezárva). A forgalomkorlátozás várhatóan 2021. május 12. - 2021. május 28. között fog tartani.

 

Az Egészségház utcai tömbbelső megközelítése a gépjárművek részére a lezárás idején a Kossuth Lajos utca irányából lesz biztosított, és arra tudják elhagyni a tömbbelsőt, tehát ideiglenesen az utcában kétirányú forgalmi rendet alakítunk ki. A Klapka György utca a Deák Ferenc utca és az Eger patak között gépjárművel járható marad, azonban a lezárás miatt a Frank Tivadar utca felé nem lehet átjutni a hídon.

 

A TV Eger keddi riportjában elhangzik: az Egészségház utcai munkálatok a végükhöz közelednek. Utasi Balázs, a Heves Megyei Vízmű Zrt. beruházási osztályvezetője elmondta, hogy körülbelül 200-210 méter készült el a csapadékcsatornából, már az utolsó szakaszhoz érkeztek. Ez a befejező szakasz jár azzal, hogy a Klapa György utcát az Egészsgház utca folytatásában le kell zárniuk. Hozzátette: a terv az, hogy a munkálatok végére a Klapka utcát is véglegesen helyreállítják.

 

További részletek a tévé beszámolójában:

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló