2021. június 13., Antal Anett

Eger ügye

#eger #forgalomkorlátozás #egészségház utca #útlezárás #klapka györgy utca

Már nincs sok hátra: június közepe után állhat helyre az egri Egészségház utca forgalma

Barna Benedek 2021.06.04. 18:16

Akkor végeznek a munkával.

Eger önkormányzata a Heves Megyei Vízmű Zrt. közlése nyomán arról tájékoztatta portálunkat, hogy az Egészségház utcában a csapadékcsatorna építési munkálatai befejeződtek, és ezzel párhuzamosan az építéshez kapcsolódó útépítési munkák kezdődtek el.

 

A Klapka György utcán meglévő lezárást (ami az Eger-patak hídnál az Egészségház utca vonalában van) június 5-én szombaton reggel 5 órától oldják fel. Tehát a Klapka György utca teljes hosszában járhatóvá válik a régi forgalmi rend szerint, ezután az időpont után az autóbusz-forgalom sem lesz korlátozva.

 

Az Egészségház utca és a tömbbelső megközelítése a gépjárművek részére az útépítés ideje alatt a Klapka György utca irányából a patakparti sétány melletti bejáró úton lehetséges, és arra is tudják elhagyni a tömbbelsőt a közlekedők.

 

Június 7-én hétfőtől az útépítési munkák befejezéséig az Egészségház utcát a Kossuth Lajos utca irányából lezárják, tehát az utcába csak a Klapka György utca irányából lehet behajtani. Az Egészségház utcát az útépítési munkák során csak szakaszosan és korlátozottan lehet használni az ott folyó munkák miatt.

Az útépítési munka várhatóan  június 15-én fejeződik be. Az Egészségház utcában a végleges forgalmi rend a műszaki átadás-átvételi eljárást követően áll helyre.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló