2021. April 11., Leó Szaniszló

Eger ügye

#eger #rákóczi út #csőtörés

Csőtörés történt Egerben, a Rákóczi úton – FOTÓK a helyszínről

2021.3.31. 18:32

A helyreállítás idején forgalomkorlátozás várható a helyszínen.

Csőtörés van Egerben, a Rákóczi úton, a Csuvas előtt – számolt be szerda délután az Agria TV Facebook-oldala, amelynek az alábbi helyszíni fotókat is köszönhetjük.

 

Az oldal úgy értesült, a vezetéket lezárták, a szakemberek hamarosan megkezdik a javítást.

 

Az egerhirek.hu Bárdos Zsolt, a Heves Megyei Vízmű Zrt. egri üzemegység vezetőjének közlésére hivatkozva azt írja, a csőtörés miatt az egész városban tapasztalható valamekkora nyomáscsökkenés, amit igyekeznek a szakemberek a lehető legrövidebb időn belül orvosolni. A szakember szerint vízhiányra nem kell számítani, a közlekedőktől viszont fokozott odafigyelést, a fogyasztóktól pedig türelmet kért a hiba elhárításáig.

 

Csütörtökön félpályás útzár mellett folynak a helyreállítási munkálatok, ezért a környéken időszakosan torlódás alakulhat ki.

 

Firssítés: Az önkormányzat szerda délutáni közleményében arról tájékoztatta az Egri Ügyeket, hogy a Hajdú-hegyi medencét töltő DN 250 milliméter átmérőjű nyomóvezeték hibásodott meg. A Vízmű munkatársai rövid időn belül kizárták a hibás szakaszt a rendszerből, a víznyomás hamarosan helyreáll a városrészekben. Csütörtökön feltárják és helyreállítják az érintett szakaszt, valamint az elfolyó víz miatt megtisztítják a saras területet.

csotores

csotores2

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló