2023. december 6., Miklós

Eger ügye

#eger #eszterházy károly egyetem #elkerülő út

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem hallgatói tervezik meg az egri elkerülő út logóját

2021.11.16. 09:50

Újabb szakaszhoz érkezett a tervezés.

Újabb szakaszához érkezett az egri elkerülő út tervezése: az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem hallgatói tervezik meg az egri elkerülő út logóját – számolt be a hírről Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő a közösségi oldalán.

A jövő akkor lesz sikeres, ha a jelent a következő nemzedékek is elkezdik a magukénak érezni. Az elkerülő út történelmi jelentőségű beruházás a térségünkben

– fogalmazott.

Így csökkentheti a 25-ös forgalmát a tervezett egri elkerülő út

Közös szakmai és civil fórumot tartottak szeptember 23-án, csütörtökön az egri Polgármesteri Hivatal Üvegtermében az egri elkerülő út tervezéséhez kapcsolódóan, ahol a meghívott szervezetek közül sokan képviseltették magukat. A fórum 35 résztvevő jelenlétével zajlott le - számolt be a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF).

Hozzátette: “Ezen az úton gyermekeink és unokáink is járni fognak majd. Ezért éreztük fontosnak, hogy az egri elkerülő út logóját az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem hallgatói tervezhessék meg, hogy ők is részesei lehessenek a folyamatnak.”

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló