2024. július 22., Magdolna

Eger ügye

#parkolóház #evat #augusztus 20

Augusztus 19-én és 20-án hosszított nyitvatartással üzemel a Katona téri parkolóház


Augusztus 19-én és augusztus 20-án Eger is színes programokkal, koncertekkel és tűzijátékkal ünnepli majd az államalapítás évfordulóját. Tekintettel az önkormányzat által szervezett kiemelt városi rendezvényre az EVAT Zrt. szombaton és vasárnap hosszított nyitvatartási időt biztosít a Katona téri parkolóházban.

Eszerint 2023. augusztus 19-én és 20-án, szombaton és vasárnap a parkolóház reggel 6:00 órától egészen éjfélig üzemel. Intézkedésünk előreláthatóan nem egyedi eset lesz majd, társaságunk az idei szezonban mutatkozó igények okán a következő időszakban felmérve az igényeket és egyeztetve a városi programszervezőkkel igyekszik majd minden kiemelt, késő estig tartó városi rendezvény alkalmával ugyanilyen, vagy akár hosszabb nyitvatartást biztosítani a Katona téri parkolóházban.

 

A városi közszolgáltatások iránt elkötelezett vagyonkezelőként az EVAT Zrt. célja, hogy ezzel is növelje városunk turisztikai vonzerejét, illetve a városi programok és rendezvények sikerességét, továbbá reméljük, hogy intézkedésünkkel kényelmesebbé tudjuk tenni mind a városunkba látogató vendégek, mind az egriek ünnepét.

Isten éltessen Magyarország!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló