2021. május 14., Bonifác

Eger ügye

#eger #parkolás #városgondozás #kallómalom utca

Alig lehet elhordani a szemetet a Kallómalom utcából a kukákra parkolók miatt (FOTÓK)

2021.04.12. 09:53

Hiába van kint a várakozni tilos tábla.

Sokat írtunk már itt az Egri Ügyeken az egri Cseboxot sújtó parkolási problémákról. Illetve arról is, hogy sokan panaszkodnak a Városgondozásra a szemétszállítási anomáliák miatt. Eger önkormányzata és az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. közös közleményt adott ki március közepén, amelyben arról írnak, hogy a város több utcájában akadályozzák a szemét elszállítását a szabálytalanul parkolók.

A rosszul parkoló gépjárművek Eger több utcájában okoznak nehézséget a hulladék elszállításában, ugyanis akadályozzák a kukásautókat az adott utcába történő behajtáskor, így a kitett hulladék ott marad, a lakók pedig nehezen fogadják el a kialakult helyzetet, ami sokszor vita forrása - írták.

Nos, az olvasónktól kapott alábbi képek új megvilágításba helyezik a dolgokat. Bár a Kallómalom utca környékén, a házak előtt ívben kanyarodó út elején, jól látható helyen van elhelyezve a várakozni tilos tábla, sokan ezt figyelmen kívül hagyva konkrétan ráparkolnak az útra kihelyezett kukákra, így nehezítve meg az érkező hulladékszállítók dolgát.

kallómalom új3

kallómalom új2

kallómalom új

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló