2022. január 28., Károly Karola

Eger ügye

#egerplusz #eger #kávézó #café frei

Az egri Széchenyi utcában nyit újabb kávézót a Cafe Frei

Szabadi Szabolcs 2021.12.06. 14:02

Így már kettő kávézója is lesz a láncolatnak Egerben.

A franchise lánc neve 2010 óta ismerős Egerben, az első Frei kávézó az Agria Parkban nyitotta meg kapuit, ahol máig is működik és éppen a közelmúltban esett át egy belső felújításon – írta meg az egrinapok.hu. A bevásárlóközponti kávézó a történelmi belvárosban, a Széchenyi István utca 4. szám alatt kap hamarosan új testvért, az egykori K&H Bank helyén. Az új helyre jelenleg baristákat keresnek, de már elérhető a kávézó Facebook-oldala is.

frei
Fotó: Café Frei Facebook-oldala

 

A portál szerint úgy tűnik, megtalálta a számításait Egerben a kávézó, mivel nem jellemző, hogy vidéki városban több helyet is nyitnának. Persze van néhány kivétel, így Debrecenben és Pécsett is kettő, Győrben pedig egyenesen három kávézó tartozik a lánchoz, de az Egernél népesebb Miskolcon, Nyíregyházán, Szolnokon, Békéscsabán, Szegeden, Kecskeméten például csak 1-1 bolttal vannak jelen.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló