Mindenki ügye

Mezőkövesd után Egerben is olcsóbb lesz a benzin

MTI/EÜ | 2017. november 23. 20:01:01
Valaki odaszólt?

 

Csökkenti bruttó 8 forinttal a benzin, és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. A csökkentéssel a benzin átlagára 358 forintra, a gázolajé 369 forintra mérséklődik.

 

Az üzemanyagok ára legutóbb múlt szerdán változott, akkor a 95-ös benzin átlagára literenként bruttó 3 forinttal 366 forintra emelkedett, a gázolajé pedig bruttó 4 forinttal átlagosan 373 forintra.

 

Az autósok 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak a töltőállomások árai között. A benzinár 2012. április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint.

 

Ez az árcsökkentés most egyik fideszes honatayának sem köszönhető. Mint ismert, a közelmúltban Mezőkövesden azután vitte lejjebb az üzemanyag árát a Mol, hogy Tállai András államtitkár, NAV-elnök, a térség fideszes országgyűlési képviselője szólt a cégnek. 

 

Mezőkövesd erős embere letörte az üzemanyagárakat

Felkészülnek a pékek, a borászok és a tejelő marhák. Tállai András Mezőkövesd volt országgyűlési képviselője, jelenleg a NAV vezetője egy szóval elintézte az üzemanyagáremelkedést. Mezőkövesden.

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról