Mindenki ügye

A Fidesz kockáztatja a nemzet biztonságát

2018. február 10. 00:02:52
Ellenőrzés nélkül maradnak a titkosszolgálatok.

 

Két héttel ezelőtt nagy dérrel-dúrral vonult ki Németh Szilárd a Nemzetbiztonsági Bizottság üléséről és csinált magából bohócot.

 

Mivel még mindig a Soros-terv a fő rigolyája a kormánynak és a Fidesznek, az ellenzék szerette volna megtudni, hogy mik azok az információk amelyek a terv létét bizonyítják. Emiatt újabb bizottsági ülés került összehívásra a mai napon, azonban mivel Németh szerint „Szél Bernadett Soros zsebében van” és bizalmas információkat kért ki a bizottság többségét alkotó képviselők, élükön Németh Szilárddal egyszerűen be sem ültek az ülésre. Holott Szél Bernadettet az Alkotmányvédelmi Hivatal átvilágította és rendben talált vele kapcsolatban mindent.

 

Mirkóczki Ádám jobbikos és Szél Bernadett LMP-s képviselő az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának ülésén az Országgyűlés Irodaházában 2018 február 8-án. A fideszes és KDNP-s képviselők nem vettek részt az ülésen, ezért az határozatképtelen volt. MTI Fotó: Máthé Zoltán

 

A Fidesz hozzáállásával több probléma is van.

 

Az egyik, hogy ők vannak többségben és mégis úgy viselkednek, mintha egy homokozóban ülnének. Tényleg óvónéni kell ide.

A másik nagy probléma, hogy a Fidesz „munkásságával” az a döbbenetes helyzet állt elő, hogy a nemzetbiztonsági szolgálatok felett már egy jó ideje nincs parlamenti kontroll.

 

Mivel a Fidesz belenavigálta magát ebbe csapdahelyzetbe szinte biztos nem várható, hogy visszatérnének a képviselők a bizottságba, hiszen erőt kell mutatni. Még akkor is, ha ilyen cirkuszi mutatványokat kell a közönségnek megtapasztalnia.

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról