Eger ügye

Ki találta meg az egri ajándékkönyvet?

2017. december 09. 21:03:22
A Libri december 1-je és 24-ike között könyvajándékokkal lepi meg az olvasókat. Ezer könyvet rejtettek el országszerte különleges helyszíneken, különleges csomagolásban. Egerbe is jutott.

 

Az 1000 könyvből álló könyvlista, amivel a Libri szeretné megajándékozni a könyvkedvelőket 27 címet rejt. A különleges karácsonyi csomagolású könyvekben minden szerencsés egy rövid ajánlót találhat. A Libri karácsonyi oldalán egy térkép mutatja, hogy hol tart az 1000 ajándékkönyv elrejtése és megtalálása. A térkép folyamatosan frissül.

 

A megtalálók között 3 darab, egyenként 100 000 forintos könyvcsomagot sorsol ki a Libri, cserébe annyit kér, hogy töltsenek fel egy képet az általuk megtalált könyvről a saját Facebook- vagy Instagram-oldalukra, #azenajandékom hashtaggel.

Az elrejtett könyvek között rábukkanhatunk Agatha Christie Gyilkosság az Orient expresszen című klasszikus krimijére, Al Ghaoui Hesna frissen megjelent sikerkönyve, a Félj bátran-ra, Radnóti Miklós másfél évtizednyi levelezésére, Bödőcs Tibor paródiáira vagy éppen Margaret Atwood félelmetes disztópiája, A Szolgálólány meséjére.

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról