Eger ügye

Elfogták az egri parkok rémét

2017. február 19. 13:03:25
A gyanú szerint nyilvános helyen végzett önkielégítést.

 

Az Egri Rendőrkapitányság járőrei 2017. február 16-án 17 órakor elfogtak, majd előállítottak egy 43 éves ostorosi férfit, aki  a gyanú szerint az egri Pyrker téren egy padon ülve önkielégítést végzett.

 

A férfit a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A gyanúsított kihallgatásakor tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Az esetről többször is beszámoltunk:

 

A rendőrségre már jelentették az aberrált férfit, de még nem sikerült rajtakapni. Volt, hogy az önkielégítés közben videózta is magát.

 

Sokáig gondolkodtunk azon, hogy ezt a hírt megjelentessük-e vagy sem, először azt gondoltuk, hagyjuk a fenébe, végül azért döntöttünk amellett, hogy lehozzuk, mert hátha így könnyebben elkapják ezt a perverz férfit. Szóval a sztori: az általunk működtetett Egerben láttam, hallottam Facebook-csoportban jelezte egy lány, hogy már második alkalommal lát egy önkielégítést végző férfit az egri bazilika melletti Pyrker téren. Legutóbb hétfőn vette észre az aberráltat, ahogy magához nyúl a nyílvános helyen és közben videózza is az akcióját. A férfit jelentették már pénteken a rendőrségen, de tegnap megint ott volt.

 

Te követed már az Egri Ügyeket a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról