2021. június 20., Rafael

Riasztó

#m3-as autópálya #videó #közlekedés

Meredek húzás: leállósávban, forgalommal szemben kocsikázott a sofőr az M3-ason – VIDEÓ

Székely Zoárd 2021.05.14. 10:55

Éljen a Közlekedési Kultúra Napja!

Több bejelentés érkezett kedd délután, hogy az M3 autópályán, Bag térségében egy kék jármű a forgalommal szemben halad a leállósávban. A gödöllői járőrök a Budapest felé vezető oldalon megállították a sofőrt, aki addig már közel két kilométert tett meg szabálytalanul.

 

Kiderült, hogy a mellette ülő női rokonának akart segíteni, az ő műszaki hibás autójához tartott, amikor a rendőrök igazoltatták. A járőrök segítettek a lerobbant jármű üzembe helyezésében, biztonságos helyre kísérésében, majd pártfogásukba vették az utast, aki a gyermekeiért sietett volna – számolt be a police.hu.

 

 

A járművet vezető 57 éves halásztelki férfi beismerte a terhére rótt közúti veszélyeztetés bűntettét az előállítását követő kihallgatása során. Elmondása szerint segítő szándéka vezérelte, és csak szemből megállva tudta volna bebikázni a lerobbant kocsit. Szabálytalan haladása közben több elhaladó autóstól kapott reflektoros jelzést, valamint dudálást, de úgy gondolta, baj nélkül meg tudja oldani a feladatot.

 

Arról nem volt tudomása, hogy ilyenkor a közútkezelő segítségét igénybe tudja venni, vagy ahogyan a mellékelt videó is mutatja, a rendőrség is hívható. Az 57 éves férfi ellen közúti veszélyeztetés megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást a gödöllői zsaruk.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló