2023. február 8., Aranka

Riasztó

#halálos baleset #biztonsági öv #visonta #kékfény

VIDEÓ – Baleset a 3-as számú főúton: Nem volt bekötve a 10 éves kisfiú, aki életét vesztette az ütközésben

Székely Zoárd 2022.05.24. 09:07

A mentők egy két- és tizenhárom éves gyermeket életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

 

Ahogy arról lapunk is beszámolt, vasárnap délután két személyautó ütközött össze a 3-as számú főúton Gyöngyös és Visonta között. A balesetben meghalt egy 10 éves kisfiú, illetve további öt személy megsérült.

FOTÓK - 10 éves volt a kisfiú, aki meghalt a 3-as számú főúton történt balesetben

Ahogy arról mi is beszámoltunk, vasárnap délután két személyautó ütközött össze a 3-as számú főút 86-os kilométerében Visonta közelében. A korábbi információk alapján több személy megsérült, egy gyermek pedig a helyszínen életét vesztette. A rendőrség legutóbbi beszámolója szerint az áldozat egy 10 éves kisfiú volt, illetve további öt személy sérült meg a balesetben.

Az RTL Híradó információi szerint az egyik (bordó) autóból kifogyott a benzin, ezért egy ember kiszállt, és tolni kezdte azt a szélső sávban, az érkező (kék) autó sofőrje ezt azonban nem vette észre időben, így belerohant a járműbe.

Az érkező autóban ülők közül senki sem volt bekötve, a balesetben elhunyt kisfiú biztonsági öv és gyerekülés nélkül utazott.

Az RTL Híradó úgy tudja, szintén ebből az autóból két másik gyermeket szállítottak életveszélyes sérülésekkel kórházba.

Egy 2 és egy 13 éves gyermek, illetve egy 44 éves férfi szintén életveszélyes sérüléseket szenvedett, mindhármójukat mentőhelikopterrel szállítottuk kórházba

– nyilatkozta a híradónak Leskó Diána, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa.

 

 

Hárman könnyebben megsérültek, köztük az a férfi, aki a kocsit tolta az út szélén – ő meghallotta a közeledő autót, így az utolsó pillanatban félre tudott ugrani. A rendőrség halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt indított eljárást.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló