2024. június 17., Laura Alida

Riasztó

#rendőrség #keresés

Valaki kidöntötte a vasúti fénysorompót, a rendőrök keresik az elkövetőt

Csarnó Ákos - police.hu 2023.05.02. 17:59

Az egri közlekedési rendőrök a lakosság segítségét kérik. 

 

Az Egri Rendőrkapitányság vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás eddigi adatai alapján az elkövető az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú autójával közlekedett 2023. március 11-én 11 óra körül a 2506-os úton Bélapátfalva és Szilvásvárad között, amikor az ott található vasúti átjárónál balra lesodródott az útról és kidöntötte a fénysorompót, majd elhajtott a helyszínről.

 

 

A rendőrség kéri, hogy aki az eset szemtanúja volt, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló