2023. március 22., Beáta Izolda

Riasztó

#eger #riasztó #uzsonna

Uzsonnás kosarakat is ellopott egy fiatal lány az egri buszpályaudvaron

Nagy Donát 2022.07.26. 10:03

Az őrizetlenül maradt táskákban összesen öt zsemle, öt kifli, egy kiló szeletelt kenyér, két joghurt, tíz deka párizsi, valamint egy doboz mackósajt volt egy adag melegmenü társaságában.

Több lopást is elkövetett (részben boltok sérelmére) az a fiatalkorú lány, akit az Egri Járási Ügyészség öt rendbeli szabálysértési értékre üzletszerűen elkövetett lopás vétségével vádol.


A bűncselekmények során a lány ugyancsak az egri plázából papucsot, alsóneműt, parfümöt és napszemüveget, egy belvárosi boltból pedig különböző ruhákat lopott. Közben telefonlopásra is vetemedett, sőt tavaly januárban az egri buszpályaudvaron

elcsente egy asszony rövid időre őrizetlenül maradt uzsonnás kosarait, melyekben összesen öt zsemle, öt kifli, egy kiló szeletelt kenyér, két joghurt, tíz deka párizsi, valamint egy doboz mackósajt volt egy adag melegmenü társaságában.

 Az ügyészség ebben az ügyben is elkobzást, emellett jóvátételi munkavégzést indítványozott.

 

Címlapképünk illusztráció, fotó: Pixabay

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló