2024. július 25., Jakab Kristóf

Riasztó

#eger #tűz #száraz növényzet #felnémet

Tűz Eger külterületén: az aljnövényzet kapott lángra nagy területen – FOTÓK a helyszínről

Barna Benedek 2022.03.13. 17:03

A Béke utca folytatásánál keletkezett tűz.

 

Lángra kapott az aljnövényzet Eger külterületén, a Béke utca folytatásánál – számolt be a honlapján a megyei katasztrófavédelem.

 

Azt írták, a tűzhöz riasztották az egri, a mezőkövesdi és a gyöngyösi hivatásos tűzoltókat is. Az oltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

 

A Felnémet felett terjengő hatalmas füstről a heol.hu olvasója fotókat is készített, a potál ezeket az alábbi cikkben oszotta meg:

 

 

Frissítés: A Heol vasárnap este arról számolt be, hogy fél 7 körül még nyolc tűzoltóautó volt a helyszínen, 20 hivatásos és 7 önkéntes tűzoltó erdészek segítséségvel próbálta megfékezni a lángokat vízsugarakkal és kéziszerszámokkal. Az oltást nehezíti, hogy nagy a szárazság. A tűz nagy területre terjedt ki, de úgy tűnik a város irányába sikerült megfékezni a lángok továbbterjedést.

 

Frissítés2: Az Agria TV Facebook-oldalán több frónfotót is közzétettek a nagy kiterjedésű tűzről, ezek az alábbi galériában lepozgathtók.

#GALLERY_168#

Frissítés3: A katasztrófavédelem közlése szerint a tüzet este fél 8-ra eloltották. Időközben videó is érkezett a helyszínről, ezt ebben a cikkünkben osztottuk meg.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló