2024. február 24., Szökonap

Riasztó

#közlekedési baleset

Tragédia lett a hatvani balesetből.

Csarnó Ákos - police.hu 2022.11.09. 07:35

 

Az elmúlt napon a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén három anyagi káros, kettő személyi sérüléssel járó és egy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.

 

A 3-as főút Atkári elágazásánál, 2022. november 8-án reggel, két személyautó összeütközött. Mindkét sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett.

 

A hatvani Erzsébet téren, 2022. november 8-án délelőtt egy, az úttesten átkelő gyalogost elütött egy járműszerelvény. A helyi idős asszonyt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol később életét vesztette. Erről az esetről kedden írtunk, akkor még „csak” életveszélyes sérülésről adtunk hírt.

 

kép: Agria Tv

 

A 3-as főúton – Ludas közelében -, 2022. november 8-án délelőtt egy személyautó 93 éves sofőrje későn észlelte az előtte lévő körforgalmat, és annak füves részén áthaladva az árokba hajtott.  Az idős férfit könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

 

Az egyik anyagi kárral járó balesetben ittas volt a gépjárművezető.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló