2024. május 20., Bernát Felícia

Riasztó

#közlekedési baleset #cserbenhagyás #rendőrségi felhívás

Poroszló és Tiszafüred között történt cserbenhagyásos baleset szemtanúit keresik a rendőrök

Barna Benedek 2022.06.15. 11:56

Jelentkezzen, aki látta a karambolt!

 

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya cserbenhagyás gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy idén tavasszal történt karambol ügyében – írta meg a police.hu.

 

A rendőrség adatai szerint

egy fekete színű személygépkocsival haladt egy ismeretlen sofőr május 5-én 20 óra 55 perckor a 33-as számú főút 29-es kilométerszelvényében, Poroszló és Tiszafüred között, amikor összeütközött egy személygépkocsival, majd megállás nélkül továbbment, nem győződött meg róla, hogy bárki megsérült-e.

Felhívásukban azt kérik, hogy aki a balesetet látta, vagy a helyszínről megállás nélkül elhajtó járműről, illetve annak vezetőjéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Füzesabonyi Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.

 

(Indexfotó: police.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló