2022. szeptember 30., Jeromos

Riasztó

#lopás #tarnaörs #autó

Feltört és kirámolt egy parkoló autót a fiatal férfi Tarnaörsön, de nem sokáig örülhetett a zsákmánynak

Barna Benedek 2021.08.05. 15:24

Hamar elkapták a rendőrök.

 

A police.hu-n megjelent rendőrségi közlemény szerint a Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy tarnaörsi lakos ellen, aki 2021. augusztus 3-án 20 óra és augusztus 4-én 5 óra között a település egyik utcájában odament egy parkoló autóhoz, betörte az ablakát és kirámolta. A zsákmánya horgászbotokból, fúróból és egyéb szerszámokból állt.

 

Az adatgyűjtést követően a rendőrök néhány órán belül azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható 24 éves fiatalembert, akit gyanúsítottként hallgattak ki. Továbbá a nyomozók kutatása során előkerült az ellopott értékek egy része is.

foto1_115
Kép forrása: police.hu

 

Az eset kapcsán a rendőrség arra figyelmeztet, hogy a hasonló lopások érdekében értékeit (iratok, kocsikulcs, bankkártya stb.) senki ne hagyja őrizetlenül, autónkat minden esetben zárjuk be, és értékeinket ne hagyjuk az utasterében (ha nem tudjuk magukkal vinni, zárjuk a csomagtartóba!).

 

Aki mégis lopás áldozatává válnának, azonnal értesítsék a rendőrséget! (112)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló