2021. október 26., Dömötör

Riasztó

#eger #rendőrség #autófeltörés

Szolgálaton kívüli rendőr fogta el a kocsifeltörőt Egerben

Nagy Donát 2021.10.08. 08:59

Az ózdi férfi láncfűrészt lopott az autóból, aminek ablakát egy tányérdarabbal törte be.

Egy egri férfi tett bejelentést a rendőrségre, miszerint 2021. október 6-án kora reggel észlelte, hogy az otthona előtt az utcán éjszakára leparkolt személyautójának hátsó ablakát betörték.

 

A helyszíni szemle közben kiderült, hogy a járműből egy elektromos láncfűrészt lopott egy ismeretlen férfi, akinek cselekményét egy közeli családi ház biztonsági kamerája rögzítette.

 

Az egri rendőrkapitányság balesethelyszínelője aznap 18 óra után, szolgálata végeztével gyalogosan közlekedett otthonába, amikor felismerte a felvételen szereplő férfit, aki vele szemben sétált a II. Rákóczi Ferenc úton. Vilmek Krisztián rendőr főtörzszászlós azonnal szolgálatba helyezte magát és megállította a férfit, aki

kérdés nélkül azonnal elismerte, hogy feltört egy parkoló autót.

A főtörzszászlós a feltételezett elkövetőt átadta kiérkező járőr kollégáinak, akik előállították a városi rendőrkapitányságra.

IMG_3945_1
Fotó: police.hu

 

A 36 éves S. Barnabás ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás az Egri Rendőrkapitányságon. Az ózdi férfi elmondta, hogy hajnalban észrevette a kombi jármű csomagtartójában a szerszámot, így az ablakot egy kerámiatányér darabjával betörte, majd ott benyúlva kivette a fűrészt, amit nem sokkal később egy számára ismeretlen férfinak eladott négyezer forintért.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló