2024. május 24., Eszter Eliza

Riasztó

#kutya #állatkínzás #borsod-abaúj-zemplén megye #sajónémeti

Ötezer forintért ölette volna meg kutyáját egy idős nő Sajónémetiben, az állatot betört koponyával találták meg a folyóban

Kovács Dávid 2022.09.01. 09:04

Az asszony azzal bízta meg a neki dolgozó férfit, hogy drótozza össze az állat lábát, kösse be a száját, tegye egy zsákba, majd dobja ki a szomszéd faluban. A bérgyilkos azonban ennél is kíméletlenebb módon kívánt megszabadulni a kutyától.

 

Ötezer forintot ígért egy idős nő egy nála dolgozó férfinak Sajónémetiben azért, hogy végezzen a kutyájával. Az asszony – állítása szerint – nem bírt az állattal, ezért akart megszabadulni tőle, derült ki a Tények anyagából.

 

A 72 éves nő arra kérte a háza körül alkalmi munkákat végző férfit, hogy drótozza össze a kutya lábát, kösse be a száját, tegye egy zsákba, majd a szomszéd faluban dobja ki.

A bérgyilkos azonban másképp szerette volna intézni a megbízást, ezért a Sajó partján egy kővel fejbe verte, és a nyakán lévő dróttal együtt a folyóba dobta, majd sorsára hagyta az állatot.

Noha a kutya koponyája betört, végül túlélte a brutális bántalmazást. Az életét az mentette meg, hogy felakadt egy indára a Sajóban. Önkormányzati dolgozók találtak rá másnap a mederben.

 

A férfit és az idős nőt bíróság elé állították, az asszony azonban mindent tagad, azt állítja, arra kérte a férfit, hogy vigye el a kutyát a gátőrhöz, aki befogadná azt. 

 

A kutya koponyáját betörő férfit bilincsben hozták a tárgyalásra, miután a nyomozás során kiderült, hogy korábban lopott, több helyre is betört. Ha bűnösnek találják, akár évekre is börtönbe kerülhet.

 

A Tények anyagát itt lehet megnézni:

 

 

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló