2023. június 3., Klotild Pünkösd

Riasztó

#nógrád megye #eltűnt személy #erdőtarcsa

Rengetegen keresték, de csak másnap találták meg az éjszaka elcsatangolt erdőtarcsai nénit

Kovács Dávid 2022.05.15. 10:23

A pásztói rendőrök gyorsan megszervezték a kutatást, amely azonban csak másnap délután vezetett eredményre. Az idős nőre végül a kállói polgárőrök bukkantak rá egy szántóföld mellett.

 

Hiába vetettek be még nyomkövető kutyát is a keresése során, csak másnap délután sikerült megtalálni azt az idős asszonyt, aki a héten elbóklászott otthonról, szeretteire pedig minden bizonnyal a frászt hozta ezzel.

 

A Police.hu híre szerint a rendőrök a csütörtök éjszakai órákban kaptak értesítést arról, hogy egy 66 éves nő erdőtarcsai otthonából ismeretlen helyre távozott. A pásztói rendőrök rövid időn belül megszervezték a kutatást: nyomkövető kutyával, a település lakosaival és az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjaival kezdték meg a néni felkutatását.

 

Az eltűnt asszonyt végül péntek délután 17 óra körül találták meg a Kálló Polgárőr Egyesület tagjai a település külterületén, egy szántóföld melletti bokros területen – szerencsére épségben. A rendőrök ezt követően értesítették a mentőszolgálatot, majd az idős nőt további ellátásra kórházba szállították.

 

A rendőrség vasárnapi közléséből kiderül: a néni egyik hozzátartozója később köszönőlevelet küldött a Pásztói Rendőrkapitányság vezetőjének, amelyben arról írt: nagyon hálás mindenkinek, aki a keresésben részt vett, mivel reményt és hitet adtak, hogy előkerül a hozzátartozójuk.

 
 
 
Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló