2024. június 16., Jusztin

Riasztó

#gyöngyös #lopás #motor #karácsond

Rablás áldozatának állította be magát a gyöngyösi férfi, de kiderült, hogy ő volt az, aki lopott

Barna Benedek 2022.02.03. 14:41

Többször is változtatott a sztoriján, ami persze gyanússá vált.

 

Bejelentőből gyanúsított lett az a gyöngyösi férfi, aki telefonon kért segítséget a rendőröktől szerdán 1 óra körül, azt állítva, hogy ismeretlen személyek leütötték és elvették motorját. A police.hu rendőrségi honlap beszámolója szerint a helyszínre kiérkező járőröknek a bejelentő többször is másképp mesélte el a történteket, ami egyre gyanúsabbá vált, majd kiderült, hogy nem bántalmazták, és valójában ő volt az, aki ellopta a motort.

 

Az összegyűjtött információk alapján azután a nyomozók megállapították, hogy a 26 éves gyöngyösi lakos február 1-jén 18 óra és 23 óra között a kerítést megrongálva bement egy karácsondi családi ház udvarára, ahonnan ellopta rokona motorját. Továbbá az is kiderült, hogy a férfi ugyanezen a napon 21 óra és 23 óra között megrongált Gyöngyösön egy gázpalack tárolót, amelyből kettő gázpalackot vitt el.

10030_156
Fotó: police.hu

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság nyomozói lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a fiatalembert, aki beismerő vallomást tett.

 

(Indexfotó: police.hu – Képünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló