2024. április 19., Emma

Riasztó

#rendőrség #körözés #vasúti átjáró #sorompó

Nem zavarta a piros lámpa, letörte a vasúti sorompó rúdját, majd továbbhajtott egy ismeretlen sofőr

Székely Zoárd 2022.08.05. 10:59

Szemtanúkat keres a gyöngyösi rendőrség.

 

Vasúti közlekedés veszélyeztetése miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást a Gyöngyösi Rendőrkapitányság, írja a Police.hu.

 

Egy ismeretlen járművezető 2022. július 29-én 18 óra 45 perckor a 3-as számú főút - Nagyút és Visonta - közötti szakaszán található vasúti átjáróba

a fényjelző készülék piros jelzése ellenére behajtott és letörte a lecsukódó félsorompó rúdját, majd megállás nélkül továbbhajtott a feltehetően fekete színű autójával. 

A rendőrség kéri, hogy aki szemtanúja volt az esetnek, illetve az okozó személyre, gépkocsira vagy a baleset körülményeire vonatkozóan bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán vagy telefonon a 36/522-111-es telefonszám 1903-es mellékén.

 

Az üggyel kapcsolatosan bejelentést lehet tenni a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló