2021. november 29., Taksony

Riasztó

#lopás #lőrinci

Nagy pénzrablás Lőrinciben: autóban várta a sofőr a fizetéseket lenyúló rablókat

2021.02.10. 10:20

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást három bátonyterenyei lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi 2021. január 27-én 22 óra körüli időben megjelentek egy lőrinci telephelynél, azzal a szándékkal, hogy ellopják a dolgozók fizetését.

 

Míg az egyik férfi nem messze a telephelytől leparkolva várt a kocsiban, addig másik két társa bement a telephely öltözőjébe, majd az öltözőszekrényt megrongálva hozzáfértek a készpénzzel teli borítékokhoz, amiket magukhoz vettek majd távoztak a helyszínről.

fizetés hatvan 2

Az adatgyűjtést követően a hatvani rendőrök azonosították a 34 és két 35 éves bátonyterenyei lakosokat, akiket a napokban előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket, melyen beismerő vallomást tettek.

 

Külső kép forrása: Netflix

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló