2023. szeptember 28., Vencel

Riasztó

#bántalmazás #szomolya #lekvár

Mindent tagad a férfi, aki brutálisan megvert, késsel fenyegetett egy idős házaspárt Szomolyán

Kovács Dávid 2022.05.12. 10:03

Először azt mondta, lekvárért jött a kézműves boltba, aztán hirtelen agresszív lett, pénzt követelt.

 

Lábán és kezén is bilincsben ült a bíróságon az a férfi, aki a vád szerint tavaly januárban rablás céljával megtámadott egy idős házaspárt egy szomolyai kézművesboltban.

 

Az elkövető először azt mondta, lekvárt akar vásárolni, ám ezután hirtelen agresszív lett, és lekvár helyett inkább pénzt követelt az ott dolgozó asszonytól. Ő azonban nem adott neki, mire a férfi ököllel ütni kezdte, majd a hajánál fogva a házba vonszolta.

 

Abban a pillanatban begorombult, beleverte az asztalba a fejemet, utána elkapott onnan, elrángatott, és kérdezte, hol van a papa. Mondtam, őt ne bántsa, mert le van bénulva

– magyarázta az idős nő a Tényeknek.

 

A mozgáskorlátozott férj hiába mondta a támadónak, hogy nincs otthon pénzük, az még agresszívabb lett. Az idős férfit az elkövető "földhöz vágta, fejen rúgta, megpofozta", majd újra az asszonyra támadt: ököllel ütötte, kitépte a fülbevalóját, majd egy konyhakést szorított a torkához, aztán jelezte, hogy este újra visszatér.

 

A nő ezt követően azonnal értesítette a rendőrséget, a tárgyaláson két hangfelvételt is meghallgattak, amelyen a halálra rémült asszony beszél. A mozgáskorlátozott férfi azóta már elhunyt, fényképe ma is a kisboltban áll. Az asszony a mai napig alig tudja feldolgozni a történteket, a tárgyalás az ő meghallgatásával folytatódik.

 

A Tények riportját itt lehet megnézni:

 

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló