2024. július 13., Jenő

Riasztó

#tisza-tó #holttest #jász-nagykun-szolnok megye #rendőr #tiszafüred

Megtalálták a Tisza-tóban eltűnt fiatal rendőr holttestét

Barna Benedek 2022.07.01. 17:34

A 22 éves budapesti rendőr csütörtök este merült el a tóban.

 

Megtalálták annak a fiatal rendőrnek a holttestét, aki csütörtök este fürdőzés közben eltűnt a Tisza-tóba Tiszafürednél – derült ki a police.hu-n megjelent rendőrségi közleményből.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatása szerint a VI. kerületi rendőrkapitányság állományába tartozó Kupai Dániel Ferenc r. őrmester, terézvárosi körzeti megbízott csütörtök késő délután a tiszafüredi szabadstrandon barátaival fürdött, amikor hirtelen elmerült. Később a búvárok már csak a 22 éves fiatalember holttestét találták meg.

furdozo
Az eltűnt fürdőző keresése (Kép forrása: Szócikk / YouTube)

Az elhunyt rendőr emlékére a BRFK rendőrei pénteken a tragédia helyszínén és a kapitányságon is néma megemlékezést tartottak.

 

"A budapesti rendőrök gyászolják a fiatalon elhunyt kollégájukat és osztoznak a család fájdalmában" – fogalmazott közleményében a BRFK.

 

Mári Ilona, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a 24.hu-t arról tájékoztatta, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja és a rendőrség közigazgatósági hatósági eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló