2024. június 22., Paulina

Riasztó

#eger #motoros #halálos baleset #egerszalók #rendőrségi felhívás #szemtanú

Látta valaki az Eger mellett történt halálos balesetet? – Szemtanúkat keresnek a rendőrök

Barna Benedek 2021.08.03. 14:30

A lakosság segítségét kérték.

Ahogy arról portálunk is beszámolt, vasárnap délután halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Eger és Egerszalók között: betonoszlopnak ütközött egy motorkerékpáros, aki a helyszínen életét vesztette. Úgy tudni, a 60 év körüli káli férfi utolért egy kocsisort, amit meg akart előzni, azonban az egyik autó is előzésbe kezdett, mire a motoros félrerántotta a kormányt, hogy elkerülje az ütközést – ennek következtében történt a baleset.

 

Mivel a motoros nem ütközött össze az elé hajtó autóval, annak vezetője valószínűleg észre sem vette, hogy mi történt mögötte és elhajtott. 

A police.hu tájékoztatása szerint az ügyben az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismeretlen tettes ellen közúti baleset okozásának gyanúja miatt folytat nyomozást. Felhívásukban azt kérték,

hogy mindazon gépjárművezetők, akik 2021. augusztus 1-jén 16 óra 50 perc körül vagy azt megelőzően az érintett útszakaszon közlekedtek és motorkerékpárosokat láttak, jelentkezzenek személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy telefonon a +36/522-111/1066-os mellékén. Továbbá keresik annak a városi terepjárónak a vezetőjét is, aki az említett időpontban Eger irányába közlekedett.

Az eset szemtanúi bejelentést tehetnek a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán is, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.

foto1_15
Kép forrása: police.hu

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló