2022. szeptember 30., Jeromos

Riasztó

#körözött személy #elfogás #kompolt

Körözési toplistás bűnözőt fogtak el Kompolton (VIDEÓ)

Barna Benedek 2022.08.09. 14:44

A kihallgatása után a börtönbe vitték.

 

A füzesabonyi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy kompolti férfit, akiről kiderült, hogy a TOP 50-es körözési listán szerepelt a neve – számolt be a police.hu.

kompolt-elfogas
Fotó: police.hu

Mint írták, a Füzesabonyi Rendőrkapitányság rablás megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy kompolti férfi ellen, aki augusztus 3-án délelőtt rátámadt a volt élettársára, aki éppen sétált valahová a községben. A férfi pénzt követelt tőle, majd veréssel fenyegette meg, de mivel a verbális bántalmazás nem hatott, végül megragadta a sértettnél lévő táskát, kivette a bankjegyeket az abban lébő pénztárcából és elmenekült a helyszínről.

 

A 31 éves férfi megpróbált rejtőzködni a hatóság elől, de végül rendőrkézre került. A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, valamint a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai kedd hajnalban Kompolton fogták el az elfogatóparancs alapján keresett és a körözési toplistán szereplő helyi lakost, akit ezt követően kihallgattak a rendőrkapitányságon.

 

A hatóság számára a gyanúsított már nem volt ismeretlen, ugyanis a rablást megelőző hónapokban több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt is elővették már a nyomozók, valamint az is kiderült róla, hogy az Egri Törvényszék garázdaság miatt is körözte, így a rendőrök a börtönbe szállították, ahol megkezdte büntetésének letöltését.

 

Elfogásáról az alábbi videót tették közre:


Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló