2024. július 23., Lenke

Riasztó

#heves megye #rendőrség #kiskorúak #románia #szexuális erőszak

Kiskorú lányt zaklatott szexuálisan egy Heves megyei településen, majd Romániába szökött

2021.04.15. 07:52

Nemzetközi elfogatóparancs alapján fogták el a tettest.

Egy heves megyei településen élő édesanya tett feljelentést 2020. július 16-án a rendőrségen, miszerint a kiskorú lányától a napokban jutott tudomására, hogy a korábban velük egy háztartásban élő sógora hónapokkal ezelőtt szexuális zaklatta - közölte a rendőrség.

Az eset kapcsán a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást szexuális erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt. Tekintettel arra, hogy a bejelentésben megjelölt férfi - aki gyanúsítható a cselekmény elkövetésével – időközben külföldre távozott a rendőrség elrendelte nemzetközi elfogatóparancsát.

A Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ segítségével 2021. április 13-án Romániában fogta el a helyi hatóság F. Tomas román állampolgárt, aki kiadatási őrizetbe került. A férfi szerepelt az országos TOP-50 körözési listán is. Így ő a negyedik elfogott személy a listáról az elmúlt egy évben, aki ellen a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság indított eljárást.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló