2024. február 29., Elemér

Riasztó

Elkapták a férfit, aki megölte és hazavitte egy család páváját Kiskörén

2019.11.30. 00:00

Beismerte a tettét, de nem szégyelli.

 

Mint azt az Egri Ügyek is megírta, a napokban egy kiskörei férfi arról számolt be a közösségi médiában, hogy nemrég közmunkások megölték és megették Boriszt, a családjuk páváját, aki igazi helyi látványosságnak számított.

 

Időközben a rendőrség is foglalkozni kezdett az esettel, és a police.hu pénteki közlése szerint aHevesi Rendőrkapitányság Kisköre Rendőrőrs az ügyben lopás és állatkínzás bűncselekmények elkövetése miatt eljárást eljárást egy 37 éves helyi lakos ellen.

 

A férfit a közleményük szerint azzal gyanúsítják, hogy 2020. november 6-án egy kiskörei ház előtt "bántalmazott egy pávát, melynek következtében az állat elpusztult, majd a tetemet hazavitte".

 

Fotó: police.hu

 

Miután a rendőrség tudomására jutott az eset, a gyors adatgyűjtést követően egy napon belül, december 16-án azonosították és kihallgatták a feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.

 

Az ügyben megszólalt Kisköre polgármestere is, aki a város és a közmunkások nevében megkövette a családot, és hangsúlyozta, "az értelmetlen állatkínzással mindannyiunk közös igazságérzete csorbult".

 

Ugyanakkor azt is kiemelte, hogy "a kiskörei közmunkások egyáltalán nem olyan emberek, akik pávát lopnak és dicsekedve megfőzik heccből maguknak", mindössze egyetlen ember tettéről van szó, akit ezek után nem fognak tovább foglalkoztatni. A városvezető szerint egyébként az illető "ma sem szégyelli tettét, hiszen megfenyegette a tanúkat".

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló