2023. november 29., Taksony

Riasztó

#m7-es autópálya #buszbaleset #halálos áldozat

Kilencre emelkedett az M7-es autópályán történt buszbaleset áldozatainak száma

Barna Benedek 2021.08.23. 13:13

Életét vesztette a Szabadbattyánnál történt tragédia egyik súlyos sérültje.

 

Ahogy arról portálunk is beszámolt, az M7-es autópályán, Szabadbattyánnál augusztus 15-én hajnalban egy autóbusz letért az útról, átszakította a szalagkorlátot, majd egy felüljáró pillérének ütközött.


A buszon 56-an utaztak, nyolcan a helyszínen meghaltak, nyolcan súlyosan, negyvenen könnyebben megsérültek. A sérülteket a mentők Siófokra, Veszprémbe, Székesfehérvárra és Budapestre vitték kórházba.

buszbaleset-mti-Vasvári Tamás
Fotó: Vasvári Tamás / MTI

 

Az utasok közül nyolcan életüket vesztették, negyvennyolcan pedig megsérültek. A baleset áldozatainak száma azonban időközben kilencre emelkedett: Székesfehérvár polgármestere a közösségi oldalán adta hírül hétfőn, hogy meghalt a buszbaleset egyik súlyos sérültje.

 

Cser-Palkovics András az MTI által idézett posztjában együttérzését kifejezve azt írta: Székesfehérvár polgára, az egyik önkormányzati vállalat munkatársa, aki súlyosan megsérült a szabadbattyáni buszbalesetben, vasárnap este egyhetes küzdelem után meghalt. A városvezető hozzátette: az önkormányzat és a vállalat minden lehetősége szerinti segítséget igyekszik megadni a hozzátartozóknak.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló