2021. augusztus 1., Boglárka

Riasztó

#m3-as autópálya #közlekedési baleset #kál #személyi sérülés

Ketten sérültek meg a Kálnál történt karambolban szerda este

2021.04.22. 12:23

Sajnos, nem csak anyagi kér keletkezett a baleset során.

Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy anyagi káros és kettő személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt – közölte csütörtökön a police.hu.

 

Portálunk is megírta, hogy szerda reggel szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M3-as autópálya 71-es kilométerszelvényénél, Atkár térségében, a Nyíregyháza felé vezető irányban.

 

Egy másik baleset szerdán késő este történt: összeütközött két autó ütközött szerdán késő este az M3-as autópályán Budapest felé, Kál közelében. A baleset során egy szürke Mitsubishi világítás nélkül állt az egyik sávban, amikor egy mögötte érkező Volvó telibe találta. Először a szalagkorlátnak ütköztek, majd az úton sikerült megállniuk. Az álló autóból két embert a tűzoltók szabadítottak ki. A heol.hu a rendőrség tájékoztatására hivatkozva azt írja, a balesetben ketten sérültek meg.

kál1
Fotó: Agrai TV

 

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, közülük egy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, kettő főt pedig az ellenük kiadott körözés alapján.

 

Biztonsági intézkedés kettő esetben történt.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló