2023. május 31., Angéla Petronella

Riasztó

#heves megye #motor #baleset

Két motoros baleset történt vasárnap Heves megyében

Székely Zoárd 2021.07.19. 08:29

Óvatosan közlekedjünk!

Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén kettő személyi sérüléssel járó és kettő anyagi káros közúti közlekedési baleset történt – számolt be róla a police.hu.

 

Egy hajdúböszörményi férfi 2021. július 18-án, 16 óra 45 perckor motorkerékpárjával a 24-es főúton - Sirok közelében - megcsúszott és a szemközti sávban neki ütközött az időközben már megállt személyautónak. A motor utasát sérülései miatt kórházba szállították.

 

Egy novaji férfi motorkerékpárjával 2021. július 18-án délután Eger és Szarvaskő között egy kanyarban megcsúszott a járművel, majd oldalára dőlve az útpadkán állt meg. A motoros orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett.

 

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, közülük két főt tettenéréssel, kettőt pedig körözés miatt.  A rendőrök további két főt állítottak elő.

 

 

 

Címlapfotónk illusztráció.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló