2023. december 8., Mária

Riasztó

#baleset #közlekedési baleset #salgótarján #nógrád megye

Két autó és egy busz karambolozott Salgótarjánban (FOTÓK)

Kovács Dávid 2022.07.24. 13:27

Egy embert feszítővágóval szabadítottak ki az egyik kocsiból.

 

Baleset történt Salgótarjánban, a 21-es főút Bajcsy-Zsilinszky úti szakaszán, a Petőfi Sándor út közelében, közölte vasárnap dél körül honlapján a katasztrófavédelem.

 

294544508_5338505436196867_4515118814102267696_n
Fotó: Agria Tv

 

A salgótarjáni hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágóval szabadítottak ki az egyik kocsiból, majd átadták a mentőknek. A bátonyterenyei hivatásos tűzoltók is kiérkeztek a helyszínre, ahol a beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt.

 

Nem sokkal később az Agria Tv újabb részleteket közölt a balesettel kapcsolatban, amelyben két autó és egy busz karambolozott egymással.

 

Fotó: Agria Tv

 

A Heves megyei hírügynökség úgy értesült: egy Citroën vezetője jobbra akart fordulni az úton, amikor tisztázatlan okból egy Daewoo a bal hátuljának ütközött. A hátulról érkező jármű a szemből érkező busznak vágódott, majd kb. 200 méterre az ütközés helyszínétől állt meg.
 
Az Agria Tv közlése szerint a kocsit vezető nőt kórházba szállították. Az érintett szakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták, majd az útzárt a kora délutáni órákra feloldották – közölte a Police.hu oldalon a rendőrség.
 
Fotó: Agria Tv
 

Az Agria Tv a baleset helyszínéről több képet is közölt a Facebook-oldalán.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló