2023. október 3., Helga

Riasztó

#m3-as autópálya #kavics

Kavicsokkal dobálták az M3-ason haladó járműveket

Barna Benedek 2022.07.08. 16:05

Egy felüljáróról hajigálta a köveket néhány fiatal.

 

Néhány nemesbikki gyermek kavicsokkal dobálta meg az M3-as autópályán közlekedő járműveket szerda este, a település térségében – számolt be a police.hu.

 

Mint írták, a helyszínre érkező tiszaújvárosi rendőrök hét fiatalt találtak az autópályán átívelő mezőgazdasági felüljárón. A gyerekek közül két helyi, 10 és 12 éves fiú a rendőröknek elmondta: egy személygépkocsi szélvédőjét, és egy teherautó pótkocsiját találták el a kavicsokkal.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a fiatalokat a járőrök hazaszállították, és tájékoztatták a szüleiket a történtekről, majd később értesítették az illetékes hatóságot is.

 

A borsodi rendőrség az eset kapcsán azt kérte a szülőktől, mondják el gyermekeiknek, hogy a csínytevések tragikus következményekkel is járhatnak, akár halálos tömegszerencsétlenséget is okozhatnak.

 

 

(Indexfotó: pikrepo.com – Képünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló