2024. július 13., Jenő

Riasztó

#körözés #holttest #jász-nagykun-szolnok megye #tisza #tiszaderzsi

Ismeretlen holttestet találtak a Tisza vizében Tiszaderzsnél

Barna Benedek 2021.06.01. 18:03

Próbálják azonosítani, ebben a lakosság is segíthet.

Az Eltűnt Személyek Keresése oldal adott hírt róla, hogy a napokban egy női holttestet találtak a Tisza vizében, a Heves megye közvetlen szomszédságában fekvő Tiszaderzs kikötőjétől nem messze. Az azonosításán már dolgoznak, de ebben bárki segítheti a rendőrséget a police.hu-n közzétett leírás alapján.

 

A körözési adatlap szerint egy körülbelül 160 centiméter magas, közepes testalkatú, hosszú barna hajú személy holttestét találták meg május 24-én. A halott különös ismertetőjegye a homlokán található anyajegy, szemölcs. Ruházataként mindössze egy kék, csipkés melltartót tüntettek fel.

 

Ha bárkinek információja lenne a megtalált személy kilétét illetően, hívja a rendőrséget a 112-es segélyhívó telefonszámon!

 

Frissítés (08.06): Az Eltűnt Személyek Keresése oldal augusztus 5-én jelezte, hogy a holttest azonosítása vélhetően megtörtént, mivel körözését törölték a rendőrség listájáról. Az illető személyazonosságátl nem közölték.

 

(Indexfotó: police.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló