2023. május 28., Emil Csanád

Riasztó

#mentők #zavar

Heol.hu: beleharapott egy nőbe egy félmeztelenül sétálgató férfi a Széchenyi utcán

Csarnó Ákos 2023.01.07. 09:42

 

Akik szombat reggel Eger főutcáján jártak igen furcsát láthattak. Ezt a heol.hu egyik olvasója írta meg a portálnak, hogy szombat reggel egy félmeztelen férfi sétálgat a Széchenyi utcán.

 

Az olvasó egy elhaladó buszból látott egy, az évszaknak és a jóízlésnek sem megfelelő, öltözet nélküli pucér embert és egy mentőt is látott a helyszínen.

Egy 30 év körüli férfi zavart állapotban, meztelenül sétál Egerben a Széchenyi utcán – tájékoztatta a portált Deutsch Ákos, Heves megyei vezető mentőtiszt valamivel nyolc óra után.

A mentőegységet egy másik beteghez riasztották, amikor a viadukt alatt vették észre, hogy ez a férfi zavartan, félmeztelenül sétálgat. Egészen a belvárosig  kisérték, ahol a rendőrség segítségével sikerült betenni a mentőautóba. A férfi állítólag megharapott egy nőt is, akit szintén be kellett vinni a kórházba emiatt. 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló