2024. július 21., Dániel Daniella

Riasztó

#lopás #hatvan #körözés

Nem lesz egyszerű felismerni a bolti szarkákat: maszkban loptak drága parfümöket Hatvanban (FOTÓK)

Barna Benedek 2021.11.12. 11:34

Négy személy azonosításához kértek segítséget a hatvani rendőrök – hátha valakinek sikerül ez a szájmaszkos képek alapján is.

 

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettesek ellen folytat nyomozást lopás gyanúja miatt – számolt be a police.hu.

 

A rendőrségi honlap azt írja, a jelenlegi adatok alapján

három férfi és egy nő november 10-én (szerdán) 14 óra 30 perc körül egy hatvani üzletből parfümöket tulajdonított el, több százezer forint értékben.

hatvan1112

A rendőrség kéri, hogy aki a fenti képeken látható négy személy közül bármelyiket felismeri, továbbá a tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy tegyen bejelentést a 06/36-522-111-es szám 1240-es mellékén, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló