2024. június 18., Arnold Levente

Riasztó

#rendőrség #gyilkosság #emberölés

Füzesabonyi rendőrök kapták el a miskolci emberölés gyanúsítottját

Csarnó Ákos - police.hu 2024.05.07. 07:27

A tettes elvágta az áldozata torkát

A körözés kiadásától számítva mintegy két óra alatt azonosították, majd elfogták a rendőrök azt a cseh állampolgárságú férfit, aki megölt egy nőt Miskolcon.

Emberölés bűntett elkövetése miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 26 éves cseh férfival szemben. A gyanúsított 2024. május 3-án 20 óra előtt Miskolcon, a Tiszai pályaudvaron megismerkedett egy 48 éves lakcím nélküli nővel, akivel egy félreeső bokros területre mentek. A férfi itt elvágta a sértett nyakát, majd a bokorba rejtette a testet.

 

 

A rendőrségre a bejelentés másnap érkezett, majd a helyszíni szemlével, nagy erőkkel megindult a nyomozás. A beszerzett adatokra és személyleírásra alapozva a főkapitányság felvette a kapcsolatot Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központtal, illetve az információkat megosztotta az összes vármegye rendőri szerveivel.

 

A kiadott körözés alapján a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Füzesabonyi Rendőrkapitányság munkatársai a körözés kiadásától számított két órán belül egy helyi benzinkúton felismerték a jellegzetes hajat és pólót viselő férfit, a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak.  

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságra előállított férfi - aki már évek óta, Európa országait járta céltalanul - beismerő vallomást tett, de tettének indítékára nem adott magyarázatot. A főkapitányság a férfit őrizetbe vette, és kezdeményezték letartóztatását.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló