2023. március 30., Zalán

Riasztó

#rendőrség #m25 #kamion

Frászt hozott az autósokra az M25-ösön a forgalommal szemben álló kamion, de van magyarázat

2021.02.12. 09:18

Egy egerlövői férfi nyergesvontatója okozta a pánikot, de a rendőrség tisztázta a helyzetet.

Az autopalyahirek.hu felületén, a február 11-i hókáosz kellős közepén jelent meg az alábbi fénykép, amelynek készítője azt írta: a képen látható kamiont a forgalommal szemben állva látta az M25-ösön, Maklár közelében.

m25 szemben

Mivel a szituáció eléggé veszélyesnek tűnt, kérdésekkel fordultunk a Heves Megyei Rendőr-főkapitánysághoz, ahonnan az alábbi választ kaptuk:

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Kál Autópálya Alosztály balesethelyszínelője 2021. február 11-én reggel intézkedett egy járművezetővel az M25-ös autóúton, a Budapest felé vezető oldal 12-es kilométerben. A rendelkezésre álló adatok szerint 7 óra 22 perc körül egy egerlövői férfi közlekedett egy nyergesvontatóból és a hozzákapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvénnyel. A sofőr a havas úttesten megcsúszott, szalagkorlátnak ütközött, majd ezt követően a belső forgalmi sávban állt meg a forgalommal szemben. A balesetben személyi sérülés nem történt. A járművezetővel szemben helyszíni bírság került kiszabásra.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló