2022. augusztus 10., Lőrinc

Riasztó

#eger #rablás #felsőváros #lakótelep

Fényes nappal löktek földre, majd raboltak ki egy idős nőt a felsővárosi lakótelep fiatal banditái

Kovács Dávid 2022.03.19. 12:38

A néni elejtette a táskáját, a 19 és 20 éves fiatalok a benne lévő értékekkel távoztak.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a héten megvetnivalóan könnyű célpontot választott két helyi nagylegény az egri Felsővárosban: a 20 éves egri és a 19 éves halmajugrai fiatalemberek hátulról löktek fel egy idős nőt, aki a csütörtök délutáni órákban – fél három körül – a II. Rákóczi Ferenc utca járdáján sétált éppen.

 

A rendőrség szombati közlése szerint az idős hölgy az erős lökéstől nem csupán elesett, hanem meg is sérült. Mivel az esés közben a kezéből kiesett a táskája, a két fiatal a földről felkapta azt, majd a benne lévő készpénzzel, mobiltelefonnal és egyéb személyes iratokkal együtt elmenekültek a helyszínről.

 

A két elkövetőt hamar felkutatták: már másnap, azaz pénteken, elfogták, majd az Egri Rendőrkapitányságon őrizetbe vették és kihallgatták őket. Rablás miatt indítottak eljárást ellenük. Az ellopott telefon és a készpénz egy része is előkerült.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló