2023. november 28., Stefánia

Riasztó

#tarnazsadány #kékfény #riasztó #zsadány

Faltörő kossal érkeztek a kommandósok a tarnazsadányi zsarolókhoz

Nagy Donát 2022.01.13. 07:19

Egy vendéglátóstól követeltek pénzt, de nem csak emiatt kell felelniük.

A Hevesi Rendőrkapitányság zsarolás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást, miszerint 2022. január 3-án két férfi megfenyegette egy tarnamenti településen az ottani vendéglátóhely vezetőjét, hogy ha nem ad át nekik több százezer forintot, akkor szétverik a berendezéseket.

 

A sértett a követelt összeg első felének átadását követően értesítette a rendőrséget és a nyomozók azonosították a két személyt, akiket a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai 2022. január 12-én hajnalban, tarnazsadányi otthonukban elfogtak.

 

 

Az ingatlanok átvizsgálásakor a rendőrök kábítószer gyanús anyagokat is találtak, ezért a 36 éves N. Ferencet és 32 éves K. Istvánt kábítószer birtoklásának vétség gyanúja miatt is kihallgatták.

 

N. Ferenc otthonában továbbá engedély nélkül tartott gázriasztó fegyvert is találtak a rendőrök, továbbá kiderült, hogy illegálisan, méretlenül vételezte az elektromos áramot, amelyek miatt külön eljárásokban kell majd felelnie.

 

A Hevesi Rendőrkapitányság mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló