2022. november 28., Stefánia

Riasztó

#rendőrség

Eltévedt két nő a Bükkben

police.hu 2022.09.25. 17:01

Az aggódó férj telefonált az esti órákban a rendőrségre, hogy felesége és annak barátnője feltehetőleg eltévedt a Bükkben. A 66 és 77 éves nőt éjféltájt találták meg a rendőrök, erdészek segítségével.

 

Egy férfi telefonált a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei rendőröknek 2022. szeptember 24-én, hogy felesége és annak barátnője feltehetőleg eltévedt a hegyekben, mert nem érkeztek haza időben.

 

A 66 és 77 éves nő délelőtt indult el Bánkútra túrázni. A két asszony időközben eltévedt, és szét is váltak. A fiatalabbikat este 22 óra után találták meg Nagyvisnyón, míg barátnőjét hajnal egy órakor szintén Heves megyei területen, épen és egészségesen. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében mindkét nőt hazavitték.

 

A kutatásban a megyei rendőrök munkáját segítették a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai és helyi erdészek is.

 

indexkép: Getty Images

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló