2022. szeptember 30., Jeromos

Riasztó

#sziget fesztivál

Elfogták a Szigeten verekedő két férfit

Nagy Donát 2022.08.19. 11:03

Súlyosan megsérült az egyik leütött vendég, akibe még a földön fekve is belerúgott egyikük; mégis szabadlábon védekezhetnek.

Gyanúsított lett a Sziget Fesztiválon verekedő két férfi, adta hírül a rendőrség.

 

A közleményük szerint

egy 23 éves szombathelyi férfivel szemben súlyos testi sértés és könnyű testi sértés bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás, a 24 éves társát bűnsegédi magatartással gyanúsítják.

Korábban a teljes magyar médiát bejárta egy videófelvétel arról, hogy egy férfi két másik férfit bántalmaz augusztus 12-én este a Sziget fesztivál területén. A mentők súlyos sérüléssel szállították a sürgősségi osztályra a kiütött belga férfit, aki azóta kijöhetett a kórházból. A másik, osztrák férfi "csak" könnyebb sérüléseket szenvedett.

 

 

A videón az látszott, hogy egy magyarul beszélő férfi előbb hátulról ütött le egy kék pólót viselő férfit, akit előzetesen már bántalmazott, majd néhány másodperc múlva odament egy másikhoz, őt is leütötte, aztán a földön fekvő férfit még fejbe is rúgta.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőreinek a Sziget fesztivál biztonsági emberei jelezték, hogy a fesztivál területén verekedés volt. A nyomozás során az óbudai nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőket egy 23 és egy 24 éves szombathelyi férfit, akiket a szombathelyi nyomozók 2022. augusztus 18-án gyanúsítottként hallgattak ki.

 

A gyanúsítottak szabadlábon védekeznek, zárul a közlemény.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló