2024. július 23., Lenke

Riasztó

#eger #sorompó

Egy teherautó törte le a félsorompót az egri Sas utcában – Látta valaki az esetet?

Barna Benedek 2022.04.11. 15:17

A rendőrség kérte az esetleges szemtanúk jelentkezését.

 

Egy tehergépkocsival közlekedő ismeretlen személy múlt hét szerdán, (április 6-án) 12 óra 50 perc körül Egerben, a Sas utcában figyelmen kívül hagyta a vasúti átjárót biztosító fénysorompó tilos jelzését, majd behaladt a kereszteződésbe, és eközben a jármű beleakadt a lecsukódó félsorompóba, ami ennek következtében letört. Ezt követően a sofőr megállás és az adatai hátrahagyása nélkül továbbhajtott – derül ki a police.hu-n közzétett rendőrségi közleményből.

 

Az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ügyben közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

 

A rendőrség kéri, hogy aki szemtanúja volt a balesetnek, illetve a balesetet okozó személyre, gépkocsira vagy a baleset körülményeire vonatkozóan bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán vagy telefonon a +36/36-522-111-es telefonszám 1901-es mellékén.

 

Az üggyel kapcsolatosan bejelentést lehet tenni a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.

 

(Indexfotó: police.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló