2023. június 7., Róbert

Riasztó

#lopás #egerszalók #autó #slusszkulcs

A parkoló autóban maradt a slusszkulcs Egerszalókon – El is lopták a járgányt

Barna Benedek 2021.09.10. 13:11

A tolvajt az buktatta le, hogy egy egri boltban fizetni akart a kocsiban talált bankkártyával.

 

Egy egerszalóki lakos tett bejelentést a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint csütörtök délben ellopták az Egerszalókon, a Széchenyi István utcában leparkolt személygépkocsiját, amiben benne felejtette az indítókulcsot – számolt be a police.hu.

 

Az autóban volt a jármű tulajdonosának bankkártyája is, mellyel később fizetni akartak egy egri boltban. A rendőrök azonnal az üzlethez mentek, ahol megtalálták az ellopott autót is.

N3650090_0
Fotó: police.hu

A kerecsendi körzeti megbízott a kamerafelvétel alapján azonosította a feltételezett elkövetőt, majd rövid időn belül elfogták a 23 éves demjéni férfit és a 35 éves egri nőt Egerben, a Mátyás Király úton, majd előállították őket az Egri Rendőrkapitányságra.

 

Ellenük jármű önkényes elvétele, valamint hamis, hamisított vagy jogosulatlanul megszerzett elektronikus készpénz-helyettesítő fizetési eszköz felhasználásával vagy az ilyen eszközzel történő fizetés miatt indult eljárás. A férfit ezen kívül három rendbeli lopás miatt is kihallgatták, mivel kiderült róla, hogy több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítható. Őt a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

(Indexfotó: pexels.com – Képünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló