2022. május 18., Erik Alexandra

Riasztó

Szétverte egy ártatlan férfi fejét a részeg ámokfutó az egri Érsekkertben

2019.11.30. 00:00

A férfinak eltört az arccsontja.

 

Vádat emelt az Egri Járási Ügyészség egy 20 éves, büntetett előéletű fiatalemberrel szemben, aki tavaly ősszel ittas állapotban többeket bántalmazott Eger forgalmas belvárosában – tájékoztatta portálunkat dr. Konkoly Thege László sajtószóvivő ügyész.

 

A vádlott 2019. szeptember 13-án kora esete a turisták által is előszeretettel látogatott Dobó téren előbb hangosan kiabálva zavarta meg a köznyugalmat, majd odament egy, a Lánykollégium előtti padon ülő külföldi állampolgárhoz, akit szó nélkül pofon vágott, mielőtt füves cigit kért volna tőle. A megfélemlített ember egy hagyományos cigarettával próbálta leszerelni a vádlottat, aki fogta a cigit, és rámorzsolta a sértett fejére.

 

Fotó: pixabay.com (Képünk illusztráció)

 

Nem sokkal később a vádlott az Érsekkerti Zenepavilon előtti téren jelent meg, ahol ismét hangoskodott, majd minden indok nélkül ököllel leütött egy arra járó férfit, aki a bántalmazás következtében súlyos sérülést, arccsont törést és szemgolyó zúzódást szenvedett.

 

A járási ügyészség garázdaság vétségével, valamint súlyos testi sértés bűntettével vádolja az elkövetőt, akivel szemben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabására tett indítványt a bíróságra benyújtott vádiratában. Az ügyészség büntetés mértékét a vádlott beismerése esetén 2 év börtönben jelölte meg, melyhez hozzáadódik az a másfél évi, korábban felfüggesztett szabadságvesztés is, melyet a terheltnek ezzel együtt kell majd letöltenie.

 

Buszmegállóban szúrt le egy férfit Apcon a dühös tinédzser

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló