2024. július 20., Illés

Riasztó

#tűz #visegrád

Ég a visegrádi Silvanus Hotel


Nagy erőkkel vonultak a tűzoltók a helyszínre.

Kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy visegrádi szálloda negyedik szintje, a Feketehegy utcában. A tűz a tetőszerkezetre is átterjedt. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett szentendrei, esztergomi és fővárosi hivatásos, valamint szentendrei, szigetmonostori, visegrádi és leányfalvi önkéntes tűzoltók vonultak ki a tűzesethez. Az egységek több vízsugárral oltják a lángokat.

 

 

forrás: facebook

 

Teljes terjedelmében ég egy visegrádi szálloda negyedik szintje és tetőszerkezete a Panoráma úton. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett szentendrei, esztergomi és fővárosi hivatásos, valamint szentendrei, szigetmonostori, visegrádi és leányfalvi önkéntes tűzoltók vonultak ki a tűzesethez. Az egységek tizennégy vízsugárral oltják a lángokat. A munkálatokat fővárosi, váci, gödöllői és budaörsi vízszállítók is segítik. Az épületet összesen kétszáz ember hagyta el.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló